Pekerjaan Selebriti Hollywood Sebelum Bergelar Artis

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

Wahhahaha, seriously, tak sangka retis Hollywood terkenal ni sebelum ni kerjanya biasa-biasa saja. Dengan bakat saja, BOOM, kemain fofuler tu. Jom kita ushar.

Brad Pitt - Maskot ayam
Hero pujaan Angelina Jolie yaw. Beliau pernah bekerja di sebuah restoran Mexican tempatan tetapi bukan sebagai waiter or what, beliau bekerja untuk mempromosikan restauran itu dengan memakai kostum ayam dan menari-nari di sana everyday. Mesti comel kan. Haha

Tom Cruise - Penghantar surat khabar
Ex-husband Katie Holmes ni dulu masa zaman remajanya lah kerjanya menghantar surat khabar. Nah, sekarang ni antara bintang filem termahal di Hollywood.

Johnny Depp - Jual pen
Haaa, ini dia, hero pujaan hatiku. Macho ohh. Tak sangka
 hero aku ni dulu kerja sebagai penjual pen, tak kisahlah perkara dah lepas. Kalau iyapun, sekarang ni jugak aku beli pen kat dia. Hehe

----------------------------iklan sat (http://t.co/uYvqzj4wZw)----------------------------

Megan Fox - Maskot Pisang
Okay lah, pendekkan cerita, dulu dia kerja kat sebuah cafe yang memerlukan dia mengenakan kostum pisang emas dibawa belayar.

Lady Gaga - Penari b*g*l
Sesuai sangat lah *nada sengau* dengan imej dia sekarang ni. Dia jadi penari tu masa dia umur 18 tahun.

Sandra Bullock - Pelayan restoran
Bukan Sandra Kebuloq ye. Hahaha. Dia dulu bekerja sebagai pelayan restoran. 

----------------------------iklan sat (http://t.co/cpP4NUKF0X)----------------------------

Okay, bye. Assalamuaalaikum wbt.

Dah baca kan? Komen sikit ;)

1 Gomel:

aien hermionie said...

lady gaga.. hurmmm..