CPUV / BE Nuffnang Ke-3 : Foton MY Roadshow Campaign

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

Sempat update lagi, semenjak ni kerja sekolah mengalir tak henti-henti macam air sungai. Haish, ni pun curi-curi masa saja, bukan curi tulang ye. Hari ni, saja nak check Nuffnang tetiba ada sesuatu yang membuat aku tersenyum sampai ke belakang kepala panjangnya. Kiranya, dalam bulan ni ada dua lah CPUV yang aku dapat. Haha. Alhamdulillah. 


Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan pihak Foton MY Roadshow Campaign atas BE yang terpacul tu. Yang DiGi tu masih running lagi. The Mortal Instrument dah tamat. Kalau hangpa singgah blog buruk ni tetiba muncul iklan tu, sudikan lah diri tolong klikkan utk aku. Bak kata pepatah omputeh, what you give, you'll get it back, whether it's good or bad. Terima kasih yehh. ;)

Tinggalkan komen anda. :)

Dah baca kan? Komen sikit ;)

2 Gomel:

Yumida Huda said...

alhamdulillah..rezeki cpuv

yumida isi tabung Nuffnang nani...selamat menabung :)

Norhasniza Khalid said...

wah.. rezeki.. mama dah klik di sini ye, semoga bertambah rezeki kita semua..