Ashraf Muslim dan Dayana Bercuti Di Genting Highlands (Gambar)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
Gambar-gambar bawah ni katanya, masa depa bercuti penghujung Ogos baru-baru ni. Kira baguslah kan. Sebenarnya, malas nak share pasal depa ni, tapi dah lama tak update blog ni, jadi takpa lah share kan, apa salahnya. Haahaha

Sedekah sikit -> http://bit.ly/1aVzWyp

Sweet jugak depa ni,. Haha, jeles. Harap-harap Ashraf Muslim berlaku adillah kat kedua-dua isteria dia. Semoga bahagia. Haha. Bye, Assalamuaalaikum.

Dah baca kan? Komen sikit ;)

3 Gomel:

Syazwani Mazlan said...

Tabahnya bini no 1 dia kan.. so sweet. semoga berkekalan...

Niena Reen said...

sweetnya depa. dayana sgt kuat. suka dayana. :)

norliza mahadi said...

itulh bezanye pompuan yg berilmu ng yg tidak! dayana ni dah buktikn ilmu yg die belajar bkn sekadar tinggal plajaran, tp dipraktikkn! go go dayana!