Lukisan Yang Menggunakan MS Paint

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
Seriously, kalau hangpa tengok gambar ni, memang tak percaya yang lukisan ni guna MS Paint. Tambah-tambah lagi, guna MS Paint sangatlah leceh dan susah gila. Tetapi, itulah realitinya, seorang pelukis bernama Hal Lasko >>website beliau<< , lebih mesra dipanggil 'Grandpa', seorang yang berumur 98 tahun dan meluangkan masa kurang lebih 10 jam untuk menghasilkan lukisan yang super power menggunakan MS Paint. 

Aku panggil Grandpa ja lah, nak jugak merasa. Grandpa ni seorang yang buta sebelah mata dan pekak kedua-dua belah telinga. Sebakkan? Jom tengok lukisan Grandpa.






Memang menakjubkan yeh? Jeles pulak. Haha, kalau aku guna MS Paint komfom FAIL. Tapi, kalau pun kita ada bakat macam tu, jangan sombong, riak. Ingat, sekelip mata saja Allah SWT boleh tarik baik. Bila-bila masa saja. Wokeyhh, byebye. Assalamuaalaikum wbt.

Tinggalkan komen anda. :)

Dah baca kan? Komen sikit ;)

6 Gomel:

Ancik Khasiaini said...

owhsemm !! woo

luqman zakaria said...

cantek giler..x expect akan nampak cantek mcm nih :)

Syarafi[skyforce331] said...

ni mmg ngadap ms paint 24 jam nih!! :D

Yumida Huda said...

wah cantik!
pakai paint x reti dgt melukis
mmg kreatif la grandpa

Keri Ikhwan said...

wowww! cantik
orang berbakat dan rajin berlatih, guna la sofwer apa pun mesti menjadi

sare sareare said...

kreatif ..