Almy Nadia Menghidap Kanser Mulut

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera


Seriously? Almy Nadia menghidap kanser mulut. 

Apa-apa pun, janganlah panik sangat, effect make-up ja tuhh. Hahaha. Ni make-up masa Almy Nadia tengah shooting drama terbaru 'Zikir Di Bibir'. Masa first aku baca ni, terkejut jugak. Betul ke ni? Last-last, hanya tipu daya make-up sahaja. Hahaha.


sumber: plbgmcm



Dah baca kan? Komen sikit ;)

5 Gomel:

Niena Reen said...

ish ish ingat betullah tadi. saja kasi suspen ya. hihi. :D

Eyma su said...

comel mekap dia tu ^^

Cik Mun said...

wau..hebat betol orang mekap tu..

ezaiza Iza said...

Mekap artis mesia ni x retis.,, ada org kanser mulut tahap gaban tp pipi cun melecun, org sakit tentu berkerut2

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Mula-mula baca tajuk artikel ni, perkar pertama yang muncul di minda ialah "ni mesti ada berlakon drama..", baca habis betul tekaan saya...

*************

Rahsia Bina Produk Jenama Sendiri Terbongkar

Jana Wang Di Rumah - Khas Untuk Wanita!

Resepi Popia Simpul (serunding udang kering)