Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFara

klik banner di atas, if nak join ! :)
Assalamualaikum dan salam sejahtera serta salam 1Malaysia. Terima kasih penganjur contest yang membuat contest ini yee , hahaha , ayat terlebih baku dan dah nak beku , hahaha , harini Nani nak join satu contest yang memang best giloss , hadiah pun menarik giloss , hahaha , apa lagi jom laa join, tekan je banner kat atas tu kalau mau join, okey ? here the rules, please scroll down , if not ... (ugut nii, haha)

MISTER RULES
1st. Follow blog Mizzs Ninie , CikMun and the last one DrFara.
2nd. Like page Mizzs Ninie and DrFara.
3rd. Buat satu entry tentang GA ni. (satu aje)
4th. Tampal banner ni dekat entry dan sidebar.
5th. Tagkan 5 orang blogger dan they must know about this !
6th. Linkkan entry ni di ruangan komen Mizzs Ninie, CikMun atau DrFara 
(bukan ruangan komen Nani, hehehe)

HADIAHNYE !
1st. Sebuah MP3 Player !
2nd. Sebuah handphone SAMSUNG !
3rd. Sebuah kamera LOMO ! whoaaa
4th. Button badge kPop (anyeonghaseyo !)
5th. Inner Neck !
6th. 30 Bloglist selama sebulan purnama, hehehe
7th. 10 Banner !

CARA PEMILIHAN PEMENANG !
100% berdasarkan TOP REFERRAL  !

NOTA KAKI !
Jangan sesekali MENIPU !
Gambar a.k.a Banner di atas hanyalah hiasan semata-mata !
TOP REFERRAL ialah seorang penganjur yang banyak visitors buat rujukan !

ANDA DI-TAG !

1st JUNE 2012 until 31 JULY 2012

Moh Ler JOIN ramai-ramai !

Dah baca kan? Komen sikit ;)

4 Gomel:

Schaa Al Hassan said...

tenks tag akak dear ^^ isyaallah akak join

Nαniє said...

most wlcome , hehe , join sajaa , :D

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma..:)

done followed!!!nice blog...sukeeee..jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Nurul Nadia said...

dari segmen sama
join jgk

http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

GUD LUCK:)