Segmen Team Follow Back by Amer Corner !

! Assaslamua'alaikum !


I'M ON TEAM FOLLOW BACK , JYEAHH !

Harini Nani join segmen Follow Back yg diterbitkan oleh jeng jeng jeng Amer Corner laa , ehh chop-chop-chop , rasanya macam dah pernah ada kan dekat entry Nani yg lepas ? ye laa , kan haritu Nani ada join contest Miraa Hussin dgn Amer Corner ni , takkan dah lupa kot , by the way , segmen ni untuk meng-upkan lagi followers Nani dan sesiapa sahaja yg join segmen ni dengan cara yg sangat mudah bak kacanggoreng ajee , lagipun join segmen ni pun ada hadiah tauu , hahahaa , korang nak join ? join je laa , lagi ramai lagi bagus , lagi banyak kita follow blog orang, banyaklaa orang follow blog kita pulak , kan,kan,kan? Sekarang pada pukul 3.51 p.m, 20th June 2012, Nani ada followers sebanyak 96 orang je,  Jom tengok syarat-syaratnyaa ...

SYARAT-SYARATNYA

1. Korang wajib follow dan like-like Blog Sponsor ni, WAJIB ! tak follow | like BERDOSA ! ;D
MasterZuheir - FOLLOW | LIKE
AlyaJane - FOLLOW | LIKE
PERSONALITI CINTA

2. Buat satu entry , lebih puns takpa , hahaha dan letakkan banner di atas tu kat entry korang , copy url kat bawah ni untuk banner
http://3.bp.blogspot.com/-3ycELzNqrUo/T8t9gtkw3tI/AAAAAAAABJI/8-S18_TNp84/s1600/anigif.gif
3. Tajuk entry [ Segmen Team Follow Back by Amer Corner ] mcm tittle entry kat atas tu 

4. Nyatakan bilangan followers blog korang buat masa ni (time korang join) *penting

5. Tinggalkan url entry ke ruangan komen Amer Corner. url entry BUKAN url blog

6. Buat bloglist khas untuk peserta segmen yang follow blog korang, Lepas habis segmen ni korang nak buang pun takpa, (buat bloglist ni tak wajib, sunat sahaja)

7. TAG-kan kawan-kawan korang yang suka aktiviti follow meng-follow ni okay ! ;)

8. Letak widget followers yang sedia ada, jangan letak button follow yg cute tu, sebabnya ... tapi kalau bagi pengguna Blogskin tak tau laa pulok

Apa yang harus korang buat ialah :-
Pergi ke blog peserta lain yang join segmen ni dan follow blog mereka yang cuns tu dan tinggalkan komen beserta gambar berukuran passport LINK ENTRY BUKAN LINK BLOG , INGAT TINGGALKAN LINK DI DALAM RUANGAN KOMEN - friendly reminded
Korang layan yang join segmen ni sahaja, tapi jangan buat tak kesah sangat pulak kat followers lain kesian diorang :(

3 Peserta yang berjaya akan .. :-
DOMAIN FOR A YEAR !
TOPUP RM10
TOPUP RM10
( jadinya topup RM20 ! )

Hadiah untuk peserta paling sporting puns ada tau -> DOMAIN FOR A YEAR
macam mana nak jadi sporting ? 

- banyak referral ke blog AmerCorner
- menyediakan bloglist untuk Team FollowBack
- follow banyak/hampir semua/kesemuanya sekali peserta Team ni

TARIKH TUTUP SEGMEN NI :-
30th JUNE 2012
Hadiah untuk peserta yang paling banyak followers akan menang !

Nani nak tag :-
Kak Atiey , Ain , Kak Schaa and Aridz


Dah baca kan? Komen sikit ;)

50 Gomel:

Schaa Al Hassan said...

tenks tag adeq! isyaallah akak join nnt

aridz azmil said...

tnku tagg..
dah joinn

tyka said...

hye bls kunjungn dr blog yg sme

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

hi from TeamFollowBack . balas kunjungan . dah follow sini #101 .

huda said...

done follow, thank you ... ^_^

icumm said...

Done follow sini :)

zikron said...

kunjungan balas dari segmen yang sama..done follow #105

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

murni said...

hai, salam perkenalan

done follow

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

♬ bunga sakura ♬ said...

sudah follow kamu balik. terima kasih..http://budakminatkpop.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

biskut chipmore said...

done follow u..check dalam bloglist ye

Nur-Azam Shahdan said...

kunjungan balas dari segmen sama :) thanks singgah my blog ye! dah follow sini :) come back anytime :D

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

NUR FARHAH said...

hi , balas kunjungan anda :)
dri team follow yg sama

Anasyaurah said...

sya singgah sini..dr segmen yg sama...done follow!!jemput ke blog kita...^_^ http://loveranasyaurah.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Misz Mieza said...

Hai! Datang berkunjung balas sini dari segmen sama.. Follow u! #114..

Dah masukkan ur blog dalam '#FOLLOW BACK TEAM' Bloglist.. +)

Ayuni Yusop said...

balas kunjugan..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Aziha Ismail said...

kunjungan balas dari segmen yang sama..done follow

http://azihaismail/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html
dah follow juga

farhalurve said...

dr segmen yg same ..
done folo :)

http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

miszfarahanis said...

follow sini dr segmen same :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hye tuan blog!
eyqa dtg dr segmen sama..
done follow..
http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html
btw,suke lagu nie !

Nαniє said...

tengs semua ! ;)

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

salam ukhwah..
Alhamdulillah, follow sini..
semoga dengan sedikit usaha kita dialam maya ini menjadi salah satu saham (pahala) kita utk akhirat..insyaAllah.. ^_^

Iza Zaty said...

yey , datang dari sgemen yg sama !
dah follow sini ! #125

http://iza-zaty.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

BUDAK NAKAL said...

haii . dari segmen yang sama . done **

http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Cioccolato World said...

datang dari segmen yang sama
follow kamu

http://www.dieyaworld.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Farra said...

Follow dari segmen yang sama :D sory lambat reply [127]

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amer-corner.html

Jemput join dua giveaway ni ^^
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

Azizi Jijicrisis said...

yeah..done follow #128 ...dari segmen AmerCorner gak...jemput singgah...


http://jijicrisis.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amercorner.htm

shera said...

hye ! singgah sini dari segmen yang sama :)
http://appleshera.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Noor Adibah said...

Haiii nani!

ehh. tahun ni dia PMR EHH.. gudluck ehh dik.. moga2 nani dipermudahkan Allah ye :D

Nαniє said...

hai akak ! ha'ah , tengs akak , amin :)

yasmin fitri said...

haii..nice blog. dah follow nanti follow i balik ye :) tq

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.htm

Pecinta pink^^ said...

salam singgah menyinggah kat sini jap:P follower 136 awak.hee..jom lepak2 kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html thanx:P

iena said...

Salam .. dari segmen yg sama
sudi2 lah menjenguk..

http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Sheila Elisya said...

saya singah dari segmen amercorner

singah dan follow saya yea :)

http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

pha is said...

datang ziarah dari segmen yg sama dan done following... (n_n)

http://pening-pala.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Bella Nabilah said...

blog comell ! :D
dari segmen sama
http://bielaundefined.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

rAIHan said...

balas kunjungan. dr segmen yg sama. #140

nuha ahmad said...

hye done follow cni ^^

jemput singgah...

http://lovebubbling.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

♥Mr.Petak♥ said...

assalam.. petak dah follow nani.. tq.. dr segmen yg sama.. great..

Yumida said...

SALAM ZIARAH,

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

FOLLOWER KE 143

Crafty Nieya said...

sorry,baru naa follow~hee~thanks polow kite~

http://craftynieya.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

FaFa EhA said...

hyeeeeeee saya skodeng awak :)
saya dah follow awak :D

http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

fatin hanani said...

Hai salam kenal :)
dari segmen yang sama nih wee :D
berfollow juga :D
Jom singgah blog Fatin ^_^

http://atinanani.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Lily Erliyani said...

hye! saya dh follow awk. jom tgok blog saya.

http://lilyerliyani.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

Shazney Shamsuddin said...

✿ salam,, azney here,,datang nak komen hehehe from TeamFollowBack done follow ✿

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html
niera dah follow sini :D

Sheila Eiman said...

membalas kunjungan, sheila follow sini :)

http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amercorner.html

ain farahin said...

http://notatanganain.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

sorry late to follow u.dont be angry k!smile..

Nαniє said...

it's okay , haha , tengs :) smile

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum . Sya dtg follow awk . Maaf sya follow awk lambat sbb baca sini --> http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html
Btw , sya dri segmen yg sama , nie link sya --> http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html