Kawan Friends Chingu

! Assalamua'alaikum !


“A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.” 
quote kat atas tu Nani ciplak dekat SINIIIII

Semua makhluk kat dunia mesti ada kawan, right? menipulaa kalau hampa kata hampa takdak kawan kan, tadi, memang hampir-hampir nak buat Nani menangis, bukan kawan Nani buat apa-apa kat Nani, but she asked me unbelievable questions ! ehh chop ! bukan dia tanya benda buruk kat Nani just Nani rasa dia macam ada masalah dan dia nak Nani be honest ! memang semua manusia ada kelebihan dan kekurangan masing-masing so, janganlah nak memperlekehkan kekurangan orang tu sedangkan kita pun ada kekurangan mungkin lebih banyak daripada orang tu. okay laa sampai sini , SYS (See Yew Soon) Assalamualaikum !



Dah baca kan? Komen sikit ;)

0 Gomel: