GiveAway Aku Suka Saya Benci by Dieya

! Assalamua'alaikum !

nak join klik banner comel tu !
woott , rajin bebenor Nani join ae ! saja join sambil mau buang ini bosan , hehe ,

ni bukti yg Nani dah follow , :D

Nani Suka ...
1. Nani suka makan chocolate sangat-sangat !
chocolate ni makanan paling Nani suka makan, tak kira di mana saja, hahaa , di rumah, di tusyen, di sekolah , dan mana-mana saja , semua yang berkaitan dengan coklat ni semua Nani suka, ice-cream , biskut, air , semua laa , hahaha , CHOCOLATE-HOLIC !

2. Nani suka kucing sangat-sangat !
kucing ialah haiwan yang paaaaaling Nani suka sejak dari kecil lagi. Dulu Nani ada bela sekor kucing tapi dia dah mati bulan Januari lepas. Time tu Nani ada kat tusyen, Tuttt , Sambung balik, Nani suka kucing ni sebab kucing ni coooomeeeel dan jinak sangat, tapi kucing ni boleh menjadi ganas jika anda pun ganas,  sekarang ni Nani dah ada kucing balik ! yeaaaa !

3. Nani suka blogwalking !
Nani suka blogwalking sebaab , bila Nani bosan dengan blogwalking ni dapat menghilangkan bosan. BW ni jugak boleh up-kan followers kita, dgn blogwalking jugak boleh tambah friend ! yeah saya suka berkawan ! 

4. Nani suka baca novel !
Nani suka baca novel bila ada waktu lapang, antara novel yg Nani suka sangat-sangat ialah jeng,jeng,jeng M.A.I.D , Cinta Kau dan Aku , Cinta Tiga Suku , Hati Kala Cinta dan banyak lagi ahh , hahaha memang best laaa.

5. Nani suka tengok pemandangan !
pelik ke ? Nani rasa tak, sebab Nani suka dengan pemandangan ! that's why Nani tak boleh duduk tepi tingkap time tengah belajar kat kelas nanti tak boleh focus ! Nani suka tengok awan yg berbentuk2 dan fluffy ! tengok matahari terbit dan terbenam , tengok bulan ! Nani suka tengok benda yang ada sekeliling Nani macam pokok yg hijau , memang boleh hilangkan stress , tenang !

Nani Benci ...
1. Nani benci orang yang suka menipu !
siapa yg suka ditipu ? takde kan ? semua orang tak suka, sama jugak macam Nani, memang sangat sakit hati bila ada orang tipu Nani dalam macam-macam perkara memang Nani BENCI !

2. Nani benci makanan yang masam !
hehe , Nani tak suka makan makanan yang masam-masam ni, antaranya, buah mempelam , buah kedondong (amra) dan banyak lagii, air yang masam-masam pun sama , hehe , kalau orang bagi free pun Nani takkan makan sebab memang mulut Nani tak boleh terima benda yang masam. hehe

3. Nani benci dengan asap segala asap !
Nani benci sesangat dengan asap , contoh , asap Rokok ini paling utama , asap kereta ka moto ka , asap orang bakar apa-2 je , Asap rokok Nani paling tak suka termasuk laa dengan orang yang menghisap rokok berhampiran dengan Nani , tapi kalau orang tu nak hisap rokok hisap je laa , janji bukan dekat dengan Nani , that's all .

4. Nani benci Back Stabber !
Nani paling tak suka back stabber a.k.a tikam belakang. bukan maksud dia tikam belakang orang tu dengan pisau ke apa ke , tapi depan kita cakap lain, belakang kita dia cakap lain , kan kan kan ? sapa tak suka buat macam ni *tgn di bahu mata ke atas*

5. Nani benci orang suka rosakkan barang Nani !
Tak Suka ! sangat tak suka ! Nani tak suka bila ada orang tu pinjam barang Nani pastu dia buat hak sendiri dan dia rosakkan pulak ! Nani tak suka ! 

TARIKH TAMAT :-
11.59 p.m . 24 JUNE 2012 

Dah baca kan? Komen sikit ;)

2 Gomel:

Farra said...

Jemput join giveaway ni ^^
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html

Cioccolato World said...

tengok siapa yang dapat

http://www.dieyaworld.com/2012/06/pemenang-giveaway-aku-suka-saya-benci.html