Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C

! Assalamua'alaikum !
(tak jawab dosa, hahaha)




                                   


Alamak !! saya sudah lambat lah , maaf kak Miraa Hussin , saya lambat , last minute buad , harap2 boleh buat dengan sebaik mungkin, :)
first, nani tengok comel giloss banner atas nii, ni laa first contest yg nani join first tauuu , aduss , heheh , malu aihh, dah laa nani tengah giloss dekat lomo ni , hari tu nani ada inform dekat facebook kak miraa , yang nani nak beli , last2 tengok kat blog kak miraa ada contest and hadiah dia LOMO, OH MY ENGLISH !! (hehehe), contest GA ni jugak di dgn kerjasama Amer Corner Blog tauu, okay laa, ni syarat nakmasuk contest nih , okeyy , tengok bawah, scroll down !

SYARAT-SYARATNYA
1. Wajib follow blog kak Miraa dgn Amer Corner
2. Like fanpage diorang. 
3. Copy paste code banner diatas tu dekat entry
4. Ambil banner lekat dekat sidebar
5. Bagi link penyertaan

syarat-syaratnya semua nani dah ikut kecuali nombor 5, sebab tak siap lagi entry ni hehehe
ni blog kak miraa , cantik kan, kalau nak pegi klik je gambar atas ni

ni pulak blog Amer Corner , klik laa gambar ni kalau nak pegi blog dia ,

dalam blog Kak Miraa, ni memang banyak tuto's laaa , memang awesomee, freebies apatah lagii, lagi satu , tips segala tips pun ada tauu , memng rugi laa , kalau korang tak pegi blog ni dan join GA nii , memang OHSEMMM ! , blog dia pulak kemas warna pun , menarik hati , simple tapi gojess,
 Blog AMER pulak , banyak news yang best laa , rugi wehhh , :)

sampai sini je laa kot , hopefully boleh meneng , rezeki di tangan Allah s.w.t kan , :)

CLICK, CLICK !!! dan CLICK, CLICK !!



Dah baca kan? Komen sikit ;)

2 Gomel:

ejulz said...

gud luck.. comel blog ni.. ^_^

Nαniє said...

tengs ! n__n