Kemalangan depan Mata


Harap maaf, gambar di atas hanyalah gambar hiasan sahaja ! (berbahasa kan saya ;p) hari ni aku ado cerito kat hampa semua tau dakk , berloghat utagha laa pulak, melalut laa haisshh , saja nak memanjangkan lagi entry ni dan membelitkan lagi minda2 anda sekalian.
Time tu Nani nak lintas jalan nak balik rumah laa, Lepastu , dalam duk asyik tengok kereta berlambak-lambak atas jalan tu, tiba-tiba ...... BOOOOOM KEBAAABOOOMM ! terkejut gegurl !
kes langgar lari ! dua bijik kereta kot langgar mangsa tuu, Nani nak pergi tapi takdak orang yang pegi menjenguk , Nani pun pikir cook-cook >masak-masak< takmau laa pergi (tak prihatin sungguh kan Nani) , sungguh sadis Nani tengok mangsa tuu, time mangsa tu kena langgar menggelupur sangat2, kesian giloss ! pastu kereta kedua pulok langgar , menggelupur lagi dengan darah mangsa tuu , fuuhhh , menikam jantung Nani tauu , akhirnyaa , innalillahi wainnailaihirojiun , tamatlah riwayat mangsa tuu, Nani malas nak ushar mangsa tu lama2 terus Nani lari balik cerita kat Mak Nani, huisshh, Mak Nani terkezuutt lepas Nani sambung lagi cerita tuu tiba-tiba Mak Nani gelak, Nani pelik, "aikk awat pulok laa mak ni duk gelakk" tu laa antara ayat yg terkeluaq hahaha, pastukan mak Nani jawab macam ni "macam mana mak tak gelak, tadi hang cakap ada excident , mak ingat orang yg excident, last2 hang kata burung helang yg excident mana mak tak gelak" hehehehe , sebenarnya , BURUNG HELANG yang excident bukan orang, hehehe maaf, maaf, maaf, Nani nampak jaa burung helang tu mendarat kat atas jalan ambik apa entah , tiba kereta mai langgar , apa boleh buat , ajal dah tunggu, sampai sini sahaja laa, bye Assalamua'alaikum !
Terima Kasih yee, sebab baca entry ni walaupun korang tertipu (sikit je puns) hahaha,
cer like sikit , kalau comment lagi baguss ! Nani tabik springgg kat korang !

NotaMata: I'M A NORTH PERSON THAT'S WHY I USED 'HANG' and 'HAMPA', speaking puloks

Dah baca kan? Komen sikit ;)

1 Gomel:

iffah najihah said...

mula-2 baca rasa kecian . last-2 tertipu . hangatt :D