Penyerahan Doodle-Buster by Nanie

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

Petang yang redup ditambah lagi dengan deruan angin yang sepoi-sepoi bahasanya. Baik budi pekertinya. Amboii. Haha. Agak lama rasanya, doodles segment ni terperap dalam folder yang ada dlm laptop ni. Maaf yehh.  Maka, hari ni akan langsailah semua hutang-hutang doodle. Kihkih. 
Doodles kat bawah ni semua hak milik PESERTA SEGMENT ini sahaja. Dilarang ambil bagi mereka-mereka yang tak join. Jadi, tempahlah. Ahaks.
Sebelum tu klik dulu apa yang patut. Hihii.
http://bit.ly/15bH941http://bit.ly/15bHjZthttp://bit.ly/151jJ1l
OK. Top Referral jatuh kepada 2 orang blogger yang sangat bertuah.
Kepada 2 blogger bertuah tu. Silalah PM aku di sini

Kepada peserta-peserta lain, silalah claim doodle anda di bawah ni. Tekan saja link blog anda, dan terkeluarlah doodle tu.

Wokeyhh. Selesai sudah hutang aku kepada hangpa semua. Kalau ada yang terkurang, bagitau sahaja deh. 
Do leave a comment. :)

Dah baca kan? Komen sikit ;)

8 Gomel:

Amer Amirah said...

dh ambil , tq!!

Cik Mun said...

tahniah semua :)

Nao Mei said...

cik akak datang ambil doodle nie dik...hihi...makseh dik...comel sangat doodle tu :)

'adawiyah Maslukang said...

terima kasih! dah ambil doodle :')

Arni Nazira said...

Thanks!

Sabrina SA said...

lawaa . Thanks dear :D

nor_farihan said...

terima kasih :) dah amik dah doodle hehe :)

Shrek. said...

thank you :D