Filem Seram Yang Dinantikan !

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

Filem tu mmg seram tapi sebenarnya filem tu ada di Malaysia sahaja kat negara lain ada jugak mungkin tapi namanya mungkin lain lah nama pun negara lain kan kan kan tengok lah kat bawah ni details lengkap 'filem' tu.
FILEM SERAM YG DINANTIKAN !
Tittle : PMR 2012
Genre : Seram (sesetengah org boleh kaku dan pengsan)
Tarikh Tayangan : 9th October 2012 - 16th October 2012
. . . . .
 Penerbit : Kementerian Pelajaran Malaysia
Arahan : Pengawas Peperiksaan
Tempat : Dewan Sekolah di seluruh negeri di Malaysia
Tiket : Percuma untuk Tingkatan Tiga sahaja
HAHA ! maafkan saya sebenarnya gambar di atas tu hanya hiasan semata-mata , mintak maaf nah. Serrr, lagi seminggu je lagi dari sekarang (Isnin - 01/10/12)  Harap dapat buat dengan sebaik mungkin lah. Lagipun Trial PMR dapat keputusan yg agak kurang memuaskan. Mana tak nye dapat 3A 5B 1C ahh C tu mencacatkan. C tu Kemahiran Hidup (Perdagangan) susah sebab tak minat ! Yang A tu B. Melayu, English dan Mathematics. Yang B tu subjek yg Nani tak tulis dlm ni lah termasuk Bahasa Arab. Doakan untuk Nani ye ! Harap dapat genggam lah 9A tu !
Kepada Bloggers dan Stalkers yg baca entri ni yg PMR candidates jugak sama-sama lah kita berjuang untuk kejayaan kita untuk masa hadapan yg cerah !

Do pray for me cos I'll always pray for you, guys

Nota Pelutut : Blog ni akan bercuti sampai 16hb October jadi sabar je lah , Peace Yaw. Awrrr !

Dah baca kan? Komen sikit ;)

6 Gomel:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hahahaha..ingtkan cerita pe lah...btw gud luck yer.. buat yg trbaik... jgn hmpakan harapan mak ayah yer.. ^-^v

Nanie said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie hehe , tengs kak insyaallah , nani akan cuba sedaya upaya :)

yaya ade said...

haha. suspen jaa. btw, good luck PMR k :)

~nik~ said...

good luck..
buat sbaik mungkin...
bukan sehabis baik,, kalau habis... x der lar baik 2.....

Nanie said...

@yaya ade suspen tak suspen tak , haha . tengs you ;)

Nanie said...

@~nik~ haha , betul tu , habis lah markah . tengs you ;) I'll try my best !