Contest Blog Cun Melecun by Ika dan Ayu

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

Assalamua'alaikum dan salam sejahtera serta salam 1Malaysia ! Dengan ini saya sbg seorang blogger ingin sekali menge-joinkan diri untuk join Contest yg ada banner doodle yg comel dan cun. Saya sedar blog saya ini tidaklah secun sebagaimana tajuk contest itu tapi comel tu ada lah kot , perasan gilaa. Saya juga telah mematuhi syarat-syarat yg telah dikemukakan iaitu :
1. Saya seorang blogger, kalau saya bukan seorang blogger tak wujudlah entry ini di blog ini.
2. Saya seorang Malaysian bukan seorang Myanmarian tak percaya mai sini tengok I/C.
3. Saya seorang perempuan bukan lelaki dan yang pasti bukan KHUNSA !
4. Saya juga telah meWAJIBkan diri untuk follow blog Ika dan Ayu, like fanpage (dua-dua) dan follow twitter Ika.
5. Saya telah meWAJIBkan diri untuk follow/like sponsors. (Y)
6. Secara keseluruhannya, saya juga telah mematuhi segala aturan dan syarat-syarat di atas.
Okay, saya jumpa contest ni kat blog Ika jadi saya linkkan banner kat atas tu kat blog Ika dan linkkan entry ni kat komen blog Ika. Last but not least, tunggu masa nak tag >3 orang blogger iaitu:
Ain ... Sis Schaa ... Sis Cci ... semua yg baca ni !!

p/s : Wei, sorry aku rasa entry ni terlebih baku lah , karangan BM aku pun tak sebaku ni, beku ada lah. Harap hangpa boleh baca. Bhahaha. Gudbai !

Dah baca kan? Komen sikit ;)

1 Gomel:

Scha Aye Jay .. said...

from same contest . nice blog anyway

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/11/contest-blog-cun-melecun-by-ika-and-ayu.html