Blog Aku Dah Transform

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera


Yahh , akhirnya setelah sekian lama aku pendam nak edit blog akhirnya tercapai jugak hasrat aku ni. Sebenarnya aku malas nak edit , aku rasa macam nak tempah tetapi aku rasa lebih baik aku edit sendiri tapi terpaksa lawan penyakit M tu lah. Akhirnya, inilah hasilnya , Amacam okay tak ? Yang baru ni okay lagi atau yang lama tu okay *sila comment* hehee ,
Apa yang berubahnya kat blog ni ialah header, cursor, sidebar, font, scrollbar dan button to top. Tambahannya, aku tambah divider dekat sidebar tu cuba tengok . HAHA. Tapi rasanya memang mencabar gila-gila. Hampir-hampir ja template aku ni rosak sebab tersilap coding, FUHH ! Daripada balik sekolah semalam (25th/October/2012-2.30p.m) sampai malam tu pukul 10.40p.m pastu sambung pulak harini dari balik sekolah (26th/October/2012-1.00p.m) sampailah sekarang pukul 10.50p.m, tapi dah siap dahlah , kalau tak siap lagi tak dak lah entry pasal ni. HAHA.
Sekarang ni aku harap hangpa suka lah dengan design aku yg kali kedua ni . Suka tak ??? Cepat komen sekarang . Hehehe. KLah , Sampai sini je lah , Wassalam .



Dah baca kan? Komen sikit ;)

9 Gomel:

Haruno Hana 하나 said...

Hana suka edit blog sendiri sbb baru puas hati ^^ btw, nice design baru ni.. background kita sama la :P
Hana pun baru aje lepas edit blog balik.. jemput singgah :)

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/327ai-no-kotoba-header-baru-d.html

Cik Ain said...

cantik huhu..

Syarafi[skyforce331] said...

wahhh comel2 :3
fi follow sini :)

~didiey~ said...

chumel2!!!!suka cursor nie...

Nanie said...

@Haruno Hana 하나 betul tu kalau tempah diorg tak tau minat kita apa, ye dok ? btw tengs , ha'ahlah sama pulak . hahaha :D

Nanie said...

@Cik Ain terima kasih :) hehehe

Nanie said...

@Syarafi[skyforce331] terima kasih , nti nani follow balik :)

Nanie said...

@~didiey~ terima kasih , buat sendiri tuu . hehehe :D

yaya ade said...

comel la yg baru ni :D

http://yayacaramel.blogspot.com