Giveaway : From September to November by Jaja Sutera

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera


Holla ! Sudah sekian lama tak ter-hapdatenya blog , hari ni baru bukak , Nani nak seru followers dan readers sekian untuk join giveaway yg pertama yg Nani sponsor-kan , Giveaway daripada Jaja Sutera ! Hadiahnya tersangatlah menarik , rugi sesangat bagi sesiapa yg takmau join , apa salahnya cuba nasib , mungkin nasib baik dapat , kalau yg nasib kurang baik cuba lagi untuk giveaway yg kesekian nya . Hampa just tekan gambar kat atas tu je terus pergi ke blog Jaja Sutera. Giveaway ni berlangsung dari 1st September hingga 30rd September , selagi ada waktu jom join !

SYARAT-SYARAT
1. Terbuka kepada blogger Malaysia shj ! (Bangladesh, Myanmar dan sbgnya tidak dibenarkan).
2. Click ketiga-tiga item di bawah :







3. Follow blog Jaja Sutera *WAJIB
4. Follow semua blog, page facebook, twitter Sponsor. Disenaraikan di bawah. *WAJIB
5. Buat entry yg bertajuk 'Giveaway : From Sept to Nov by Jaja Sutera'
6. Copy url gambar di atas dan backlink-kan ke link ni :
http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html
7. Tag minimum tiga orang dan pastikan mereka tahu
8. Follow peserta lain *SUNAT
9. Segmen akan TAMAT sekiranya peserta kurang 30 orang.

SENARAI SPONSOR *wajib follow / like / add  
  1. NurHazwani Abd Shukor LIKE
  2. cincin permata - Follow / LIKE
  3. Aina Sofea - Follow LIKE
  4. Nanie - Follow / Follow
  5. Aizan Shazlin - Follow / LIKE
  6. Ana Diera - Like / Follow / Follow
  7. eiqa azra - Follow / Follow
  8. monmon™ - Follow / Follow
  9. XxFaraizatii2NdxX - Follow / LIKE / Follow
  10. CharlieAngleo - Add / Follow
  11. deqjamucuxx - Add / Follow
  12. Dhia Johary - Follow
SENARAI HADIAH
Shawl
Whitening Tomato Body Scrub
Soft Masker
Collagen Juice
Single Doodle
Couple / Double Doodle
Topup RM 10
Topup RM 5
Tie Clip
Fridge Magnet from Cameron Highlands
Cute Brooch
Simple Header
Handmade Felt Craft
SENARAI PESERTA GIVEAWAY 

Dah baca kan? Komen sikit ;)

1 Gomel:

SUFIANA1992 said...

sudah join

http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/09/segmen-from-sept-to-nov.html