Dia Jodoh Aku ?!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera


"Kalau hang mimpi dia tiga kali berturut-turut, dia jodoh hang lah tu"
Pagi tadi, dekat sekolah. Sambil berjalan pergi ke bilik guru dengan kawan, Nani cakap kat dia, "Weh Aten, malam tadi aku mimpi ***** dua kali berturut-turut kot". and then, dia cakap "kalau hang mimpi dia tiga kali berturut-turut, dia jodoh hang lah tu", hahaha. Ada ke patut. Pastu Nani cakap kat dia "Takpa jugak, lagi baguih", apa kebangangnya Nani cakap macam tu. Hahaha. 

Begini ceritanya

Ni semua pengetua punya pasal lah ni, pergi suruh budak Form 2RK pindah pagi, kan Nani dah suka kat Mr. A (form 5-2011). *salah sendiri suka dekat dia salahkan pengetua pulak* . Masa tu Nani form 2 (tahun lepaih) kelas Mr. A bertentangan dengan kelas Nani, jadi, senanglah proses nak meng-ushar dia tu. Ada lah sekali tu *walaupun banyak kali* , Nani ushar dia, tiba-tiba dia ternampak ! HOMAIGAD ! TAPI , dia senyum lohh , mak aih , hensem kot !

HABIS CERITA ! ESOK SAMBUNG , NAK PI BACA BUKU ESOK PRA-PMR !

SEKIAN , Wabillahitaufiq Walhidayah, Assalamua'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh


Dah baca kan? Komen sikit ;)

1 Gomel:

OnE_nIeZuKa said...

hai...

jemput ke my giveaway
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html