Shopping Di Zalora

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
WoOhOoo! Nak tau tak, hari Ahad haritu [21st April 2013] aku ada order sesuatu dekat Zalora. Nak tau apa dia, mestilah kasut! Seriously, memang puas hati sangat-sangat dengan kasut tu dan yang paling best sekali sangat cepat masa penghantaran tu. Okay, macam ni hari Ahad aku order, hari Isnin [semalam] aku pergi transfer duit, daaaannn jeng jeng jeng hari ni Selasa dah sampai, memang sangat puas hati! Nak tengok tak kasut yang aku beli tak, bukan sepasang je, tapi TIGA PASANG aku beli, muehehe. Jom tengok!

Actually, bukan semua kasut ni aku punya, aku punya yang bunga-bunga tu, warna hitam tu mak aku punya dan warna coklat tu kakak aku punya.
Pengalaman aku membeli secara online dekat Zalora ni sangatlah mudah, korang cuma perlu daftar di Zalora dulu, isi segala maklumat tentang diri korang dan jangan lupa alamat rumah korang tu dan lepas tu shopping lah, apa lagi, pilih-pilih barang yang korang nak tu. Pastu bila dah selesai urusan pilih dan order tu, pergi lah transfer duit tu ke akaun Zalora yang akan diberi oleh pihak Zalora. Servis dia sangat-sangat-sangatlah cepat, jadi tunggu apa lagi, jom laa shopping. Yaa, sebelum tu Zalora ada buat SALE tau, gila-gila punya MURAH! Diskaun 70% dan ke atas beb! Let's cekidaauutt. Sangat puas hati.
Terima kasih sangat-sangat kepada Zalora kerana beri peluang kepada saya membeli barangan dari Zalora.



Dah baca kan? Komen sikit ;)

13 Gomel:

Nurhanim Ehier said...

hanim pun ada beli di zalora ni. memang puas hati sangatx1000 hahahaha :D

Nanie said...

@Nurhanim Ehier wah, yeke. share lah. haha, ya, betul tu, sangat sangat sangat puas hati. :)

marniey zul said...

perghhh, best nya. nanti nak try jgk lah. :)

cci said...

yeah.. nanti akak pun nak up entry.
:P

||aLeaSaRa|| said...

wah cantikkkkk.sllu tgk kwn update kt entri msg2 ttg zalora.x pnh beli online.rs nk trylah nnt tq tau share entri ni :)

Shakira Pathi said...

Nanti nati nak try beli dekat Zalora lahh :)

ammelia yusoff said...

eh, kasut kakak awak sama macam saya. hehehe baru follow sini ^^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

apa ne..apa ne.. semua sudah mempengaruhi saya.. arhhh kena beli jugak ne

deno said...

wah bestnya!!!!

Nur Ain Rahim said...

kak nani pkai saiz ap ya ??

Nanie said...

@Nur Ain Rahim saiz 37/38 mcm tu laa. ^_^

Nur Ain Rahim said...

kalau 37/38 tu , kalau saiz 4 5 6 7 mana ok ??
# nak shop kt zalora gak, tapi was2 la .. Cantik kasut kak nanii

Nanie said...

@Nur Ain Rahim antara 5 dgn 6, tapi selalunya kak nani pilih 6 la, sbb klau kaki dah besar boleh pakai lagi. Haha, hm, boleh contact kak nani kat facebook . https://www.facebook.com/miyarisu ^_^