Izzue Islam dan Tiz Zaqyah Jadi Mangsa. #Part2

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

OK, first, aku teramatlah bengang malam tadi [26.04.2013] tak dapat tengok 'Sebenarnya Saya Isteri Dia'. Erghh, puncanya 'Mandat 2013' tu laaa. Tension tau dak. Buatlah kat siaran lain, TV1 ke TV2 ke. Ni kacau line ja org nak tengok cerita best. OK, sudah. Cukuplah intro tu.
OK. macam ni kan haritu aku ada update yg aku saja lukih gambaq si abe Izzue dengan Tiz Zaqyah tu kan, aku baru sempat habis siap. Bukan apa, kerja sekolah bertimbun mengalah gunung Everest tu, hah. Tapi, haritu yang aku update tu outline dia saja, kan? Sekarang ni, aku dah siap semua dan kaler maler dah pun, ada tak yang tunggu? cehh, ada ke? siapalah aku kan. muahahaa. OK lah, malas nak kecek banyak. Let Cekidauuuttt.
SEBELUM
DALAM PROSES
AKHIRNYAAA

Agak-agak, ada tak yang tunggu sampai aku habis lukis ni, hahahhaa.
Semalam DS Najib mai Bagan Serai. Aku tak pi pun walaupun jarak dari rumah aku lebih kurang 4km ja. hahha



Dah baca kan? Komen sikit ;)

20 Gomel:

Miss Xyz said...

Wow, jadilah terutamanya yang Tiz Zaqyah ;)
Ohh tak ada ke cerita ni semalam, saya punyalah tunggu kat tonton.com tak muncul-muncul. Igtkan orang tu lupa XD

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comel ^^

Nanie said...

@Miss Xyzhaha, macehh. bebal betullaa kan. haha

Nanie said...

@♥ Lia Abdillah ♥ haha, macehh. :D

Cik Fie said...

comel la . boleh tak tolong buat tuto pasal nak buat doodle ? please . teringin nak buat doodle :)

Nanie said...

@Cik Fie haha, macehh, insha Allah, kalau ada masa nani buat,. :)

ct kamaliah said...

wah..tq..kama bru tau nak buat pic cam nie..tq for the info...:D

Amirah Azman said...

wau..betol-betol ada bakat nie..boleh la buat kat saya nanti..hihi :)

marniey zul said...

cantik nyaaa. mmg hebat lah. ^^ Btw, mmg tak sabar nak tgk tp mandat tu kacau daun sggh. :(

cik kumbang said...

@Miss Xyzbetul3

Nanie said...

@Amirah Azman hahaa, macehh, biasa2 jak. :)

Nanie said...

@marniey zul hehee, macehh, betul tuu mcm kacau sngguh. :p

cci said...

ya allah.. cantik sangat...

Nanie said...

@cci hehehe, tengkiuu kak cci. :)

Nur Dzafirah said...

cantiknya~~~


Software apa niy???

Nanie said...

@Nur Dzafirah haha, macehh, Sai Paint. :)

Nieyxzha Hassan said...

cantikla.. ada bakat ni..even lukis dalam SAI..power la...

Nanie said...

@Nieyxzha Hassan hehe, macehh. :D

deno said...

cantiknyaaa!!!!!!! :)

p/s: kalau deno pun tak pegi sbb malas nak bersesak dgn org ramai.. tengok kat tv takpe la... :)

deno said...

jom join? :)

p/s:jom join segmen deno, LUPUS awareness! http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html