Izzue Islam dan Tiz Zaqyah Jadi Mangsa

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
Mangsa apa ye ek ? Mangsa aku ler, bosan kot malam tadi, jadi aku pun menggoogle gambar Abe Izzue yg teramat handsome dan Tiz Zaqyah yang ayu gitu, alahh dalam drama Sebenarnya Saya Isteri Dia tu. Malas lah nak kecek banyok. Tapi sebenarnya tak siap lagi pun, baru siap lukis outline. muehehe
ni gambar asal, ahh abe Izzuekuu. Hahaha gedik.

ni lah selepas menjadi mangsa kebosanan aku. hahaha

Sebenarnya aku saja tak warnakan lagi, saja sebab nak update dulu, alahh, bagi post aku banyak utk bulan April ni. Hahahha. Pandai tak aku. Nanti bila dah siap aku update lagi. Hahaha. Bye !


Dah baca kan? Komen sikit ;)

8 Gomel:

cci said...

x sabo nak tgk diwarnakan.. ^_^

Nanie said...

@cci muehehe , tunggu yerk . hahaha :D

Nadhirah said...

huhu, nanie kan..izzue nampak lain kan? lebih hensem kan ? hee, nanie cecepat la warna...cantik dah tu tapi lagi cantik bila dah berwarna. =)

Shakira Pathi said...

Nak tengok hasil nanti :)

Busyra Bt Takiyudin said...

kalo warna mesti lagi cantik..

Nanie said...

@Nadhirah izzue mmg hensem , dia nani punya tauu, jangan ambik, kalau ambik siapp aa , hahaha , ok , cepat2 nani kaler nti. :D

Nanie said...

@Shakira Pathi okay, hehe , sabor ye , :)

Nanie said...

@Busyra Bt Takiyudin hehehe, makasihh , cepat2 nti nani kaler . :D