ZyraRoxx's BlogBuster

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
Ekceli ekceli, inilah banner yang paling ohsem mcm url blog aku nanitheawesome. Kuhkuhkuh. Gilos memang aku jeles dengan kak Zyra ni memang ada bakat melukih. Ekceli, aku baru tau kak Zyra buat segmen ni semalam, sebab aku memang selalu jenguk blog kak Zyra dgn marka dia Rasukan Kentut Gua tu. 
Diorg ni memang padan bagai pinang dibelah dua plohdua. Dua-dua pandai buat entri yg boleh buat perut aku pecah terburai-burai lagi satu diorg ni memang pandai melukis cer tengok banner tu sudah laa. Memang cun. Aku dah lama dah follow blog kak Zyra dgn marka dia tu sejak dia buat Segmen Followers Datang Bertubi-tubi tuu. Dan kak Zyra pun dah follow aku dah. *bangga sat* . Page kak Zyra pun aku dah like lama dahh. KuchkuchHoTtakHaee. 
Kepada sesapa yg terbekenan dengan hasil karya titik peluh beliau tu boleh lah buat tempahan melukih, aku baru sedaq yang kak Zyra ada buat tempahan masa tengah duk meng-scroll. Sini marii. Rasa panjang pulok dah entri aku. Stop sampai sini jolahh. Kboii. Sekian, Terima Kasih.


Dah baca kan? Komen sikit ;)

18 Gomel:

Hanida Moss said...

Thanks so much dear..
im done following u back ;)
keep in touch ok!

Nanie said...

@Hanida Moss u're welcome sis, thanks follow me too. In Shaa Allah :)

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Zyra Roxx said...

thanx join! ^^
selamat berblog yea ;)
sorry lambat melawat :3

hek ehek, malu kejak gua, aww awww awww. ok gedik :3

gua pun suka blog lu yg sweet ni, tambah2 cursor lu, siap taburkan makanan febret gua lagi, stroberi, omnomnom.

eh terpanjang pulak ngomen, ni komen ke entri? kehkeh

thanx again sbb sapot gua dan incik marka :p

Nanie said...

@azifah yazid thankayuu :D

Nanie said...

@Zyra Roxx you're welcome, lagipun gua memang suka blog lu. jgn maluu jgn segann buat mcm blog sendirik. hahaa. lagi panjang lagi bagus. baru syiokk. apapun terima kasih sesangat ;)

✖BossKucing✖ said...

follow cnie..jom follow sy blog lak :)
dtg dr segmen sma dan group twilight..:D

http://sikucingsengal.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

gudluck.. :3

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yg sama..sy dari group istanbul aku datang...singgah sini follow blog kamu..hepi blogging!

entry sya : http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Hidayah Zulkefli said...

jln2 dr segmen sama jugak. jemput singgah n follow blog saya pulak
http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Hidayah Zulkefli said...

jln2 lagi...
http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

✿ Misz Noni ✿ said...

done follow . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Engku Muzahadin said...

Balas kunjungan dan follow kembali. Dari segmen yg sama...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

po_oh ~montel~ said...

Hai , datang dari GROUP Spongebob Squarepants .
Done follow sini .
http://naksusu.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Izzah Norlizah said...

follow back here,,,tq sdi sggh&follow blog sy^__^

dr segmen yg sama

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

jalan jalan dari segmen sama! Done follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html