Last Entry for 2012

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
Goodbye 2012, you made me cry, you made me laugh, you made me know how to find the real friends. Now, it's time to move on.
Huishhh , bajet cakap omputeh, english berterabuq, grammar entah betul entah tidak. Ciss. Sekarang 11.35 p.m masih sempat lagi nak tulis untuhk penghujung tahun ni, kuskuskus. Yaaa, actually gambar atas tuu doodle perempuan tuu kacukan kucing, ehhh. sebenarnya dia pakai mask tapi terlampau excited sangat sampai terlupa nak lukis dia punya line mask jadi nampak macam CATWOMAN! Ohhyeahh. Last but not least, SELAMAT TAHUN BARU! HAPPY NEW YEAR! 새해 복 많이 받으세요!ada yg kata bila sambut tahun baru semuanya mestilah baru. Segalanya baru lah katakan jadi, blog aku yg dah lama berusang bertahun-tahun lamanya, aicehh. *muntah hijau* nak makeover lah sikit jadi blog ini akan jadi private buat SEMENTARA! akan jadi cun munyaa. *muntah pink* hahaha. Babai !

Dah baca kan? Komen sikit ;)

3 Gomel:

Shakira Pathi said...

happy new year ^^

Nanie said...

@Shakira Pathi hee~ thankyu, happy new year jugak :D

luqman zakaria said...

selamat thn baru...comel jugak doodle tuh..pk gk nape ade misai..kacukn kucing upernye..