Cemburu ?

hampa ingat hampa je ka yg tau cemburu ? hahaa

cemburu ? cemburu tu apa ? hahaa , seriously Nani tak tau maksud cemburu . yang Nani tau perasaan cemburu je laa hhahaa (joke only laa) Nani selalu sangat alami perasaan macam ni sebab Nani ni secret admirer seseorang tau,, sapa dia eh ? huk aloh , kalau Nani bagitau hilang la perkataan SECRET tu 'Secret Admirer' jadi tinggal Admirer je laa kan ? hahaa , mesti ada di kalangan hampa2 nih selalu sangat cemburu atau feel jealous bilaa boyfie ke girlfie ke hapa ke chat2 ngan someone walaupun biasa ye dak ? alaa , biasa ler tuh cemburu , cuba tanya kucing / arnab / dll hampa ke , jiran ke , tok hampa ke dan ape2 aje tanya 'depa' tu mcm ni " weh , hg pernah jealous dak ? " itu pun kalau urat saraf otak hampa terputus tanya laa , hehe lawak jee , mesti kucing ke hape ke penampaq hampa hahaa , pernah ke kucing penampaq org ? org penampaq kucing ada laa , tapi that's not me , aku ni pencinta kucing , irwansyah aku tak tau dia kan pencinta wanita , hahaa , okae , satu lagi cemburu bukan saja maksud dia hampa rasa cemburu bila tengok boyfie , girlfie hampa layan someone tetapi ada jugak cemburu menghala kebaikan tau , for instance ! hampa jealous bila kawan hampa dpt nom satu mcm kawan Nani ni --> Sorfina jealous gilaa Nani tapi ada lagi saingan sengit  Fina ni yakni Huda ( dia takde blog laa tak boleh nak link kan ) tu yg membuatkan Nani ni nak menentang gila2 laa depa ni , sangat bersyukur lah sbb exam selaras ni banyak jugak meningkat , ecece bangga ler tuh ,, hahaha , tapi INGAT jealous tu kena bertempat dan mesti ada kebaikannya tau ! peace (Y) ,, okay laa sampai sini je laa okay , penat sangat nih tadi ada hari kantin at sekolah , syiok , esok ada kawad pulak , urghh ! bye !! Assalamualaikum

p/s : post kali ni mengarut kan ? hahaha


Dah baca kan? Komen sikit ;)

3 Gomel:

aridz azmil said...

encik spider dtg.. ahha..
nce entryy..

eenie minniey said...

hhaha cumey!

Nanie said...

aridz azmil - tenkiuu en. spider , hahaha :)
eenie minniey - sapa yg comey tuan pnya blog ke kucing tuh btw tenkiu ?? haha :)