CPUV / BE Ke-8: Chipsmore

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera

Alhamdulillah, yeay. Memandangkan sekarang ni aku kurang bukak blog jadi aku pun kuranglah cek akaun nuffnang. Entahla, hari ini tiba-tiba saja hati aku tergerak nak cek akaun nuffnang. Dan, dapat BE yang pertama dalam bulan Oktober dan yang ke-8 kalau tak kira bulan.


Biskut Chipsmore ye. Lama tak makan biskut tu. Jadi, lima iklan lagi yang tengah running dalam blog aku tolak iklan KL Sogo yang dah credited. Ingatkan lama tak berblog tak dapat BE rupanya dapat juga. Hehe. Terima kasihlah pihak Nuffnang dan pihak pengiklan Chipsmore yang sudi meletakkan iklan di sini. 

Sebelum tu, tolong klik iklan 8share aku kejap, hehe. Sambil menyelam minum aiyaq.
http://bit.ly/16qMrxT

Rajin-rajinkanlah klik iklan yang berlegar kat blog aku ye. Terima kasih, jangan risau blog sesiapa yang ada iklan nuffnang pasti aku klik. Ini bukan janji tapi pasti. ^_^

OK, bye, Assalamuaalaikum wbt.

Dah baca kan? Komen sikit ;)

3 Gomel:

Adam Faiz said...

Tahniah Awak :)

Recent Post:CPUV/BE Ke-9: Chipsmore!

Cik Mun said...

tahniahhh :)

Deqla Manjew said...

tahniah.. murah rezeki.. sy x leh klik kat opis..sbb blocked...huhu.. maaf ye..