11 Things About Me

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera
Kena tag dgn Munirah semalam. Hari ni baru perasan. Yela, tgh duk berperang dengan Mid-Year Exam. Ahakss. 

11 Things About Me
  1. Banyak bercakap even time exam. Hahaha
  2. Kuat berfikir kadang-kadang berfikir perkara yg orang tak pernah terlintas nak fikir.
  3. Pencinta kucing gila-gila.
  4. Gila-gila dengan orang yg kenal, dan 100% berubah pendiam dgn strangers.
  5. Yaa, aku left-handed.
  6. Bukan seorang yg panas baran tapi tegas. Hahaha (my mom said like that.)
  7. Aku ada perasaan ingin tahu yg tinggi menggunung even tak penting mana pun dan usaha nak tau jugak.
  8. Bercita-cita ingin menjadi doktor juga chef pastri seperti Anna Olson. muahaha
  9. Sangat laa pemalas nak membaca. Kalau novel tu best gila tapi tebal setebal mekap mak-nyah terus down nak membaca.
  10. Teringin nak ada pet doraemon. 
  11. Imma 20% positive thinker and 80% negative.
 Answers to Tagger's Questions
Q : Rasa bosan tak filem melayu asik-asik hantu, gangster & cinta ?-A : Sangat bosan, tapi kalau jalan ceritanya best. Layan jugak, Hahaha
Q : Selebriti mana muka annoying?-A : Rasanya .... Gambit kot. Hahaha
Q : Kalau boleh nak ada subjek apa kat sekolah? Suggest unik2 sikit.-A : Subjek Doodling kot. Hahaha
Q : Antara subjek Matematik dengan Sains, mana yang memang gila susah?-A : Bagi aku, Sains lah kot susah, PMR haritu pun B.
Q : Sanggup tak skydiving?-A : Inshaa Allah sanggup, muehehe
Q : Crush korang pertama masa darjah/tingkatan berapa?-A : Tingkatan 1 kot, yela seniors banyak yg hensem. Muahaha.
Q : Perkara paling sedih sekali apa dia?-A : Tok aku meninggal and kucing aku mati. TT_TT
Q : Apa korang buat kalau sekarang ni ada lipas terbang dalam rumah?-A : Lipas terbang? Watchaa, bukan langkah seribu laa. hahaha
Q : Belakang korang sekarang ni ada hantu. Perasaan anda?-A : Ofkos laa, jantung berdegup 18O km/h. hahaha
Q : Selalu makan aiskrim perisa apa?-A : Hoyeahh, ofkos la chocolate, hahaa , gila coklat nih.
Q : Kalau ada duit RM1OO dengan RM5O atas lantai, korang ambik yang mana?-A : Dengan muka tidak bersalahnya, kedua-duanya kukebas. hahaha
11 New Questions For Those You Wanna Tag
  1. Sejak bila mula berjinak-jinak dalam dunia BLOGGING?
  2. Subjek yang paling susah dan paling senang boleh score la?
  3. Haiwan yang paling korang suka. Nyatakan sebab. *cewahh
  4. Keistimewaan yang korang rasa ada dalam diri korang.
  5. Movie yang paling korang suka.
  6. Dalam banyak-banyak hantu, hantu apa yang korang takut?
  7. Perisa apa yang korang paling suka? 
  8. Perkara paling jahat/nakal yang pernah korang buat? Hahahaa.
  9. Perangai orang paling annoying yg pernah korang jumpak.
  10. Pengalaman pahit/manis yg korang takkan lupa sampai bila-bila.
  11. Blogger yg menjadi idola korang. 
Tagged :
  1. http://www.jiakreatifelt.com/
  2. http://diarionlinenurul.blogspot.com/
  3. http://www.rienrose.com/
  4. http://busyratakiyudin.blogspot.com/
  5. http://megu-ish-tuna.blogspot.com/
  6. http://dyshasahhir.blogspot.com/
  7. http://www.ccidoilydle.com/
  8. http://www.atiqahnasibah.my/
  9. http://iyra-monster.blogspot.com/
  10. http://luvmomoiro.blogspot.com/
  11. http://nikainaa.blogspot.com/
Actually, aku taktau nak tanya soalan apa. Merapu punya soalan. Hahaha, Jangan tag aku balik ye. 


Dah baca kan? Komen sikit ;)

3 Gomel:

Aina Sofea said...

fuhhh ! seb baikk ! :p

||aLeaSaRa|| said...

wah samalah kak lea kena tag jugak segmen ni ting tong menjawab he3....sep sep suka aiskrim coklat yehaaaa ^^

Shakira Pathi said...

Pernah jugak kena tag :)