Trial PMR Semakin Hampir

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan Selamat Sejahtera



"Cikgu tengok hampa ni macam takda gaya nak PMR langsung", macam tu lah ayat yang selalu sangat Nani dengar kat sekolah, sapa lagi kalau bukan cikgu.
Finally, sekarang ni Nani rasa maca ada batu besar sebesar ________(isi sendiri) jatuh menghempap kat atas kepala Nani yang comel ni , euww perasan , tau sebab apa , rasanya Nani sangat kejam sebab Nani sanggup meng-online , mem-blogging , mem-facebooking , mem-twitting dan yang akhir sekali mem-churping , alahai , perlu ke sebut semua tu , abaikan saja , huhuw , trial mula minggu depan , minggu depan ke ? memandangkan Nani ni menetap di Perak jadi trial mula hari RABU (1st August 2012) , Nani tak boleh nak terima kenyataan yang Nani akan hadapi PMR ! Cikgu !! saya nak masuk darjah satu balik ! can ? okay , buat masa ni Nani perlulah stop 5Mem tadi tu , sampai di sini sajalah , kepada PMR and SPM candidates , Nani nak ucapkan GOOD LUCK and you must 'break your leg' idiom tu nak tau maksud pergi ambik buku idiom, kalau ada :D , doakan untuk Nani jugak ye kawan-kawan, dan yang pasti Nani akan selalu doakan kejayaan hampa !

! FIGHTING !


Assalamua'alaikum ! 

Dah baca kan? Komen sikit ;)

4 Gomel:

Syaza said...

Good luck for your trial. Do your best k :)

Ayuni Yusop said...

Good luck!Saya punya pula tahun depan(batch terakhir)Sedih!=.=

Nanie said...

tengs , okeh , I'll do my best ! ;)

Nanie said...

tengs , takpe ckgu kata , slalunya yg t'akhir senang siket ;)